ARATĂ ÎNAINTE DE MÂNĂ

Fragilitatea unghiilor, fisuri ale pielii și mâinile aspre? Unghii frumoase sunt greu de în viața de zi cu zi, dar nu imposibil. La urma urmei, îngrijirea regulată face că, chiar și o problemă-mâinile înainte de spectacol. Împachetați-l și lăsați-vă mâinile să vorbească cu tine. Ghid pentru a duce de mână.

Ei Fang cartea noastră de vizită și de a prezenta aspect – dacă le folosim în mod corect. Pentru că perioada respectivă a Know-How-ul și sfaturi de frumusete unghii frumoase nu sunt magie. Cine vrea să facă propriile unghiile și mâinile foto13acum unul sub machiaj, frumusete ar trebui să data viitoare să-principiul de memorare: corupt unghie doar o dată, crapate sau fragil, reparații, mai degrabă, nu a fost posibil. Partea vizibilă a unghiei este format numai dintr-un singur strat moarte ale роговых de celule. Și, pentru că este vorba despre неодушевленной de materie, nu poate fi modificat. Fisuri sau rupturi, de aceea apar unghiile trebuie să fie tăiate.

Unghiile fragile pot fi prevenite doar prin intermediul concentrat de prevenire. De exemplu, ar trebui să fie evitate de șoc sarcinilor (de exemplu, în timpul activităților sportive) și frecvente de contact cu apă și săpun, ca ausdörrt și uscat unghia de materie mai departe și de a face fragile. Care doresc pentru a proteja unghiile lor, chiar și atunci când bruște de activitate (de exemplu, tema pentru acasă), mai bine să poarte mănuși. Pentru o activitate normală în viața de zi cu zi accident de unghii este de multe ori deja sub lac ca suficient de strat protector. În special așa-numita Intaritorul pentru unghii de întărire structura, conțin proteine, germană mici intervale de stratul cornos pune la microscop, cum ar fi piese de puzzle pentru a umple și de a consolida întreaga unghie.

Cine vrea să poarte unghiile lor mai mult timp, cu toate acestea, pentru a consolida în interior nu se poate evita. Cum perfect unghia-mâncare-este, mai presus de toate microelemente, cum ar fi zinc (conține ouă, crustacee și produse din cereale integrale) se aplică, pentru că ei participă în mare măsură la кератиновое construi-up. De asemenea, biotina (se gaseste in drojdie, fasole și varză) joc pentru o crestere sanatoasa a unghiilor un rol-cheie. Clasic bomboane pentru Frumusețea pielii și a părului, scoici, desigur, de asemenea, bune, vechi de siliciu de acid (de exemplu, orz, mei și cartofi). Siliconului acid îmbunătățește legarea de umiditate în organism și compactat astfel stratul cornos.

Alungirea unghiilor de Know-How: îngrijire unghii

Mai ales ухоженно cu aspect unghiile au o lungime de, dar, dacă la același nivel cu vârful degetului sau maxim unul-doi milimetri rezista. O astfel de lungime, de altfel, de asemenea, recomanda, pentru că unghiile nu a primit încă o protecție suficientă împotriva plăcuțele de degetele, și nu atât de ușor de a sparge. Pentru Scurtarea unghiilor folosesc întotdeauna mai bine titularul fișier. Taie cu foarfeca de unghii sensibile unghiile încep să schije, și anume ușor. Forma unghiilor întotdeauna se orientează în forma unghiilor, astfel încât muchia de unghii. Mai mult forma vârfului unghiei si a patului unghial, cu atât mai armonios funcționează și bine întreținute.

Acum să trecem la întrebarea corectă a instrumentului. Aici se crede că nisipul de pile, de obicei, mai moale decât de metal пилочки pentru unghii. Cine are foarte moale unghii, pila funcționează cel mai bine din sticlă. Lor de particule abrazive foarte mici, astfel încât să puteți lucra cu ei mai ales cu atenție. În plus, va fi în mod rezonabil, надфили, este posibil întotdeauna într-o singură direcție – cui scos atât de uniform, așa că nu are netezit marginile. Dosar nu нарастив totodată, în paralel vârful unghiilor, și ușor în diagonală de la baza unghiei. Prin aceste marginile dure-o poziție înclinată și pentru a evita unghia se termină o suprafață moale de degete.

Și încă un Sfat pentru Îngrijirea unghiilor frumoase: în Cazul în care unghiile au devenit prin brute pilele de unghii, le hrănește mai târziu, mai bine cu un plin de salariu Ölkur. Pentru a face acest lucru scufundați neizolate unghiile ușor timp de cinci minute într-un castron cu apă caldă de ulei de măsline sau ulei de avocado și de masaj, apoi resturile de pe piele.

foto14

Moale de piele: pentru a evita fisuri

Dar acest lucru depinde nu numai de forma și lungimea unghiilor. Deoarece unghii frumoase acționează numai atunci când acestea sunt îngrijite de îmbrăcăminte din piele rumen. Din păcate, de piele, de obicei, în primul rând din jurul unghiilor la uscăciune și Einreissen. În scop profilactic frecat cel mai bine în mod regulat cu ulei de migdale dulci. Deosebit de complexe de îngrijire a pielii, de altfel, și unghiilor. Prin urmare, cei ne referim la stratul de piele, care se formează în zona de Creștere a unghiei, care este acolo, în cazul în care celule vii celule moarte încep. Funcția lor este de a proteja-l educe celulele de murdărie și bacterii. Din cauza acestei funcția de protecție, de asemenea, important pentru a elimina cuticula nu este complet. Dar ea este uzată sau capac unghiile, poate, le-a împins ușor cu trandafir bețe de lemn înapoi în direcția patului unghial.

Apropo: Cine, ca de obicei, fără conștiință, Roaderea unghiilor sau a pielii din jurul unghiilor poate să picteze unghiile lor cu cuie speciale cu lac. Aceasta are un gust amar, gustul este în contact cu gura incomod. Cel mai stabil este păstrat de nesuportat Roade.

Unghii Frumoase? Da, dar nu cu orice preț

Dar ce hrănește unghiile și mâinile mai bine? Aici există o mulțime de moduri: Intaritor pentru unghii, lacuri colorate pentru unghii, piei, vitamine și acoperiri de protecție. În farmacii și în magazinele de parfumuri oferă o mulțime de promițătoare îngrijirea unghiilor promit de pe produse, care are aproape fiecare problemă are o soluție. Și de multe ori, de fapt, veți crea un mic miracol. Dar cu ce preț? Mai ales la unghii intaritor, care conțin formaldehidă, el a fost suspectat că acestea contribuie la apariția cancerului. De asemenea, componenta de acetonă este în reputația. Solventul se evaporă în aer, ajunge în căile respiratorii și poate provoca, de aici iritarea mucoaselor. Acetonă conține, în principal, în lichid pentru îndepărtarea lacului, dar și în vopsele.

Cine nu vrea să renunțe la chimice de frumusețe asistenți exact, dar cu toate acestea, nu există nici un risc pentru sănătate vreau să mă opresc, atrage atenția asupra faptului că substanțele chimice, care, referindu-se la piele numai pentru unghii, dar eu niciodată că unghiilor, a pielii sau a unghiilor. Pentru că însuși unghia nu face nici un proceselor metabolice, poate, prin el, puține substanțe nocive în sânge. În caz contrar, pielea, care este în creștere în jurul valorii de unghii în jurul valorii de. Prin piele, în caz de necesitate, substanțele active pot intra în sânge. Pentru a evita acest risc, prin tratate într-adevăr numai suprafețele interioare ale unghiilor, pielii si a unghiilor, pentru siguranță, se unge cu vaselina. Stratul de grăsime păstrează cele mai multe substante chimice. Cine vrea să lucreze, desigur, mai bine atacă Alternative naturale. Sucul de lamaie este de hiperpigmentare, de exemplu, o casa veche, remedii pentru Curățarea Unghiilor. Și ține vinovat de proteine, care втирает color unghii aproapelui, dimpotrivă, acționează ca un unghia mai greu.

Îngrijit mâinile în clipi din ochi

Unghiile-acest lucru este atunci când ceva este frumos, este necesar de a face, chiar de mâinile lor la fel. Cea mai frecventă problemă este uscăciunea pielii și a susținut că lasă mâinile aspre și apar fisuri. Mai ales dacă aveți contact cu apa-aceasta este frumusetea de cusur, mai degrabă, nu evita. Stabil grăsimi și unguente este important pentru toți cei care doresc să catifea labe și bine îngrijite mâini. Creme de mâini pentru a ajuta la fel de repede și trage repede. Dar chiar și acasă manichiura-metode de a menține intense mâini. Acestea se încălzesc, de exemplu, o jumătate de litru de lapte, se amesteca trei linguri de miere și a pus mâna pe zece minute într-o baie. Pentru că laptele are aproape aceeași valoare a ph-ului, ca pe pielea noastra, hidratează și face ca aceste este ideal mâinile aspre din nou ușor ласкай. De asemenea, exfolierea ajuta la a face pielea, îndepărtând celulele moarte, uscate fulgi de piele de ușor de furat. Și încă un Beauty-Sfat de final: Pentru o casă de peeling manual scăpa de se amestecă 4 linguri de mazarat stropire sare de mare 250 ml cu ulei de măsline și zgârieturi. Mâinile și unghiile vă vor fi recunoscători.