Vechi tehnici de Îngrijire unghii frumoase

Manichiură și unghii sănătoase sunt un semn de sănătate și de recurs. Nu numai celebrități și stele, dar, de asemenea, o femeie cu vecina dori să aibă de-a face cu frumoase mâini și bine îngrijit unghiile atenția. La urma urmei, unghiile spun multe despre un om, și, prin urmare, au nevoie de întreținere. Că acest lucru nu are legătură cu aer condiționat, dar, în mod automat, se dovedesc numeroase sfaturi din бабушкиного trucuri. Bine îngrijit aspect începe cu mana

Multe cunoscut problemă: unghiile fragile

Multe cunoscut problemă: unghiile fragile, ondulat sau au fisuri. Aceste caracteristici pot fi proprii pentru a reflecta starea de spirit sau chiar semnele unor boli grave. În cele mai multe cazuri, dar aceasta este doar din cauza lipsei de îngrijire.

foto15

Unghiile sunt de multe ori uscate și rupe: motivele pentru căderea și расслаивающихся de unghii, de obicei, inofensive natura. De zi cu zi de lucru cu apă și de substanțe chimice din bugetul poate întâmpla, astfel încât unghiile devin fragile.

Instrument creează aici, atunci când se masează pielea cu ulei de măsline în unghiei și a unghiilor. Datorită acestui unghia nu va fi numai buna, dar, de asemenea, îmbunătățește creșterea acesteia. Este un remediu, dar are doar un efect temporar. Nu îmbunătățirea vine la calitatea de Unghii, ar trebui să contactați un dermatolog Tariful, pentru a afla despre un alt posibil motiv de fragilitate. Dar nu lasa nici pe Aplicarea de umplere a Canalului, așa cum se usuca unghiile chiar mai mult!

Soțiile Vechi ” Sfaturi

– Dacă doriți, pentru a evita vizite scumpe manichiura, ei ataca tot ce poate oferi domiciliu bucătărie pe mijloace auxiliare. Cu soțiile vechi ” sfaturi de frumusete aduceți-vă unghiile rapid și cu o sumă mică de bani din nou să strălucească.

– Mulți fumători sunt familiarizați cu această problemă galbene pe unghii. Ștergeți mâinile lor, foto16dimineața și seara o felie de lamaie – aceasta este ceea ce face трудновыводимые pete de nicotina ucide.

– Vaselina oferă un nou luciu incolor de unghii. Pur și simplu fiecare seara unghiile și pentru a un nou luciu garantat pentru frecarea. Evitați tăierea unghiile prea scurte. Deoarece unghia este o protecție naturală pentru a patului unghial, întotdeauna trebuie să acopere întreaga unghiei.

– Unghiile fragile se intaresc din nou, dacă veți fi de masaj cu suc de lamaie sau Ulei. De asemenea, după Aplicarea lacului de pe unghiile se rup, nu atât de repede.

– Substanțe active de urzica si de siliciu, la rândul său, provoacă întărirea unghiilor. Dimineața și seara o lingură de frunze de urzică cu un pahar de apă, se aduce la fierbere, cinci minute la infuzat, apoi se strecoara și de 1 până la 2 comprimate de dioxid de siliciu dizolvat în ea. De asemenea, un impact pozitiv coada-calului este altbekannt. Dip mâinile înainte de manichiura la cald piciorului, astfel unghiile vor fi moi, fragmente și mai ușor forma dorită напильниками. Dezvoltați-vă unghiile lor, respectiv, de la margine spre centru, astfel, se descompun, nu este atât de ușor.

Proba este în valoare de, și veți vedea – soțiile vechi ” sfaturi nu de ieri.